Manufacturing Engineer

Voel jij je thuis in een hightech bedrijf, waar je alle ruimte en vrijheid krijgt om jouw werk goed uit voeren? Heb jij techniek in je bloed? Dan waan je je bij CoreDux in een ware speeltuin! Als Manufacturing Engineer van onze hightech Artery Systems (metalen slang- en leidingsystemen) zorg jij ervoor dat nieuwe producten vlekkeloos geproduceerd kunnen worden. Een echte uitdaging voor iemand die graag bezig is met hightech productiesystemen, werkvoorbereiding en technisch tekenen!

 

Wat is jouw opdracht?

Wanneer wij een aanvraag krijgen van een klant voor een nieuw product en het technisch klantontwerp gereed is, schrijft de Product Specialist samen met het team (waar jij ook deel van uitmaakt) een plan voor de productie van dit nieuwe product. Aan jou de opdracht de productie te gaan realiseren in onze productielocatie in Tilburg (New Product Introduction, NPI). Jij zorgt voor de werkvoorbereiding, inclusief het invoeren hiervan in ons ERP systeem (SAP). Jij bent ook verantwoordelijk voor het ontwerpen en (laten) maken van nieuwe tooling (productiegereedschappen).

Je werkt telkens aan zo’n tien tot vijftien nieuwe productintroducties tegelijk. Je wisselt werken aan nieuwe projecten (60% van je tijd) af met het bieden van praktisch support aan de productie op de fabrieksvloer (ad hoc, 40% van je tijd).

Tot jouw taken behoren:

Afdeling Customer Coordination

Op jouw afdeling werk je samen met acht collega’s aan uitdagende klantvragen. Er werken nu twee Product Specialisten, één Development Engineer, twee andere Manufacturing Engineers en drie Order Managers. Je werkt technisch veel samen met de Product Specialisten en Process Engineers. Ons motto is: “het onmogelijke mogelijk maken op het gebied van Pathfinding Artery Solutions”. Geen klantvraag is ons te gek en we doen er samen alles aan om de klant te verrassen met onze oplossingen voor hun machines. Door ons succes als bedrijf, is het aantal klantvragen snel gegroeid: we hebben jou als Manufacturing Engineer hard nodig om aan deze toegenomen vraag te kunnen voldoen!

 

Jouw profiel

Om succesvol te zijn binnen onze organisatie werk je zelfstandig en heb je aan één woord genoeg. Je kunt goed tegen de constante druk van nieuwe projecten en veranderingen. Onze klanten zijn veeleisend: je hebt de drive om iedere dag beter te presteren en nóg betere oplossingen te bedenken voor hun uitdagingen. Je moet stevig in je schoenen staan en duidelijk kunnen aangeven wanneer er te veel werk op je bord ligt. Daarnaast ben je in staat om planmatig te werken: je stelt deadlines en volgt deze strak op. Je denkt projectmatig: elke uitdaging van onze klanten is een nieuw project waar jij vol enthousiasme mee aan de slag gaat.

Je werkt het liefst samen met een team: je weet dat je complexe problemen niet alleen kunt oplossen. Het spreekt je aan om afwisselend te werken aan projecten en daarnaast ook ad hoc support in de productie te bieden. Je vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij de activiteiten op de werkvloer en de productieprocessen door en door te kennen. Je steekt daarom graag zelf de handen uit de mouwen om de operators weer op weg te helpen.

Je herkent jezelf in onderstaand profiel:

Wat bieden wij je?

Je komt bij ons te werken in een hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng: sterker nog, we verwachten zelfs dat jij met goede ideeën komt! We groeien hard en hebben een ijzersterke financiële positie. Onze cultuur is open: we vragen elkaar om hulp en zijn niet bang om iets te veranderen als we er uiteindelijk als bedrijf beter van worden.

We bieden je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden:

 

Informatie

Wil je nog meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met Hessel van der Valk, onze recruiter. Je kunt hem mailen (hessel.van.der.valk@coredux.com) of bellen (+31 (0)6 11 306 406). WhatsApp mag natuurlijk ook!

 

Sollicitatieprocedure

Spreekt de vacature je aan? Mooi! Stuur dan je cv en korte motivatie naar hessel.van.der.valk@coredux.com. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons op je sollicitatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken: het eerste gesprek kan ook online plaatsvinden. Je spreekt in je eerste gesprek met de afdelingsmanager en een recruiter, en in het tweede gesprek met een collega van de afdeling en één van onze HR adviseurs. Zijn jullie allemaal positief? Dan volgt er nog een gesprek over de arbeidsvoorwaarden met één van onze HR adviseurs. Staan alle seinen nog steeds op groen? Dan krijg je van ons een aanbod voor het aangaan van een dienstverband bij CoreDux!

 

CoreDux®: Pathfinding Artery Solutions

Alles-in-één originele ontwerpfabrikant (ODM) en systemintegrator voor transport van gas en vloeistof. Met een historie van bijna honderd jaar, maar wel met een echte start up mentaliteit!

Bij CoreDux zijn we continue op zoek naar verbeteringen in ons proces en willen we iedere dag wéér wat beter worden in wat we doen: het ontwikkelen van de ‘slagadersystemen’ (metalen en kunststof slang- en leidingsystemen) van hightech machines die gassen en vloeistoffen als een hartslag door de machines heen leiden. We houden van een uitdaging! Het zet ons zelfs aan om te doen waar we goed in zijn: het onmogelijke uitvinden én realiseren op het gebied van Artery Solutions. Wij noemen dit: Pathfinding.

We doen dit met een hecht en gedreven team, voor klanten in de hightech en healthtech industrie, zoals ASML, Thermo Fisher, Siemens, Philips, GE en Air Liquide. Onze fabriek in Noord-Frankrijk heeft 150 medewerkers en in Tilburg groeien we snel naar 130 medewerkers. Onze toekomst ziet er rooskleurig uit en onze financiële positie is ijzersterk. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?

Heb je een uitvindersmentaliteit? Dan zal je je bij ons helemaal thuis voelen! Want, wij zijn een bedrijf:

Reageer op deze vacature

  • Max. Dateigröße: 64 MB.
  • Max. Dateigröße: 64 MB.
  • Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.