Wat ga je doen?

Je werkt in een fijne schone werkomgeving en hebt een vaste eigen werkplek in een lascabine met een manipulator. Aan de hand van een werkorder of tekening las je hoofdzakelijk dunwandige RVS slangen en onderdelen. De grootte van de series kan variëren van één tot circa 50 stuks. Ook las je series van complexere samenstellingen.

Na verloop van tijd ben je in staat om met beperkte instructies de werkorder of tekening te interpreteren en zul je daarnaast collega’s gaan begeleiden, opleiden en instrueren. Je bent dan in staat om de machines om- en in te stellen, maar kunt ook proto’s maken en zult met jouw ervaring uiteindelijk ook verbetervoorstellen doen. Ter afwisseling en afhankelijk van de bezetting kun je voor een deel ingezet worden bij andere productieafdelingen.

Indien je meer ervaring hebt, is er een mogelijkheid om door te groeien naar een functie als allround TIG-lasser, waarbij je deels gevorderd, maar ook specialistischer laswerk zult gaan uitvoeren.

Wat breng je mee?

Wat zit er in voor jou?

Je komt bij ons te werken in een hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng: sterker nog, we verwachten zelfs dat jij met goede ideeën komt! We groeien hard en hebben een ijzersterke financiële positie. Onze cultuur is open: we vragen elkaar om hulp en zijn niet bang om iets te veranderen als we er uiteindelijk als bedrijf beter van worden.

We bieden je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden:

Informatie

Wil je nog meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met een van onze recruiters Evelien Vioen (06-24984147) of Maud Santegoets (06-52432575). Je kunt beiden ook bereiken via mail maud.santegoets@coredux.com, maar WhatsApp mag natuurlijk ook!

Sollicitatieprocedure

CoreDux® is een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Wil je daaraan mee bouwen, spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in het gevraagde profiel? Mooi! Stuur dan je CV en korte motivatie naar maud.santegoets@coredux.com. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons op je sollicitatie.

CoreDux®: Pathfinding Artery Solutions

Alles-in-één originele ontwerp fabrikant (ODM) en system-integrator voor transport van gas en vloeistof. Met een historie van bijna honderd jaar, maar wel met een echte start up mentaliteit!

Bij CoreDux zijn we continue op zoek naar verbeteringen in ons proces en willen we iedere dag wéér wat beter worden in wat we doen: het ontwikkelen van de ‘slagadersystemen’ (metalen en kunststof slang- en leidingsystemen) van hightech machines die gassen en vloeistoffen als een hartslag door de machines heen leiden. We houden van een uitdaging! Het zet ons zelfs aan om te doen waar we goed in zijn: het onmogelijke uitvinden én realiseren op het gebied van Artery Solutions. Wij noemen dit: Pathfinding.

We doen dit met een hecht en gedreven team, voor klanten in de hightech en healthtech industrie, zoals ASML, Thermo Fisher, Siemens, Philips, GE en Air Liquide. Onze fabriek in Noord-Frankrijk heeft 160 medewerkers en in Tilburg groeien we snel naar 180 medewerkers. Onze toekomst ziet er rooskleurig uit en onze financiële positie is ijzersterk. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?

Heb je een uitvindersmentaliteit? Dan zal je je bij ons helemaal thuis voelen! 

Wil je meer weten over CoreDux, klik hier voor testimonials, verhalen van collega’s en de historie van het bedrijf.

Maak je interesse kenbaar

  • Max. file size: 64 MB.
  • Max. file size: 64 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.