Als Senior Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren, beheren en uitvoeren van een onderhoudsmanagementsysteem om zo de continuïteit van de productieafdelingen te waarborgen.

Zo stel je onder andere een meerjarig onderhoudsplan op, waarbij de focus ligt op preventief onderhoud aan zowel het machinepark, andere hulpmiddelen en het onderhoud in en rond het pand. Je voert (risico –) analyses uit, inspecteert en test de machines, spoort hierbij patronen en trends op en onderneemt passende acties. Bij een melding van een storing onderneem je direct actie en zoek je naar de optimale oplossing zodat stilstand voorkomen wordt. Je voert zelf reparaties uit of laat dit door externe partijen uitvoeren. Hierbij maak je in samenwerking met de afdeling Inkoop contractafspraken met de leveranciers en ziet toe op de naleving van de afspraken. Je stemt daarnaast structureel met de Proces Engineers af welke projecten er in de planning staan voor een optimaal functionerend machinepark.

Je rapporteert aan de Manager Operations en je geeft leiding aan een Mechanisch opgeleide monteur

Jouw profiel

Over ons

BOA CoreDux is een snelgroeiend en dynamisch bedrijf. Wil je daaraan mee bouwen, spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in het gevraagde profiel? Mail dan je cv en een motivatiebrief naar werken@coredux.com.

Voor vragen kun je bellen met de afdeling HR +31 (0)13 535 06 25.

Reageren op deze vacature

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.