Senior Product Engineer

Voel jij je thuis in een hightech bedrijf, waar je alle ruimte en vrijheid krijgt om jouw werk goed uit voeren? Heb jij techniek in je bloed? Dan waan je je bij CoreDux® in een ware speeltuin! Als ervaren Product Specialist van onze hightech Artery Systems (metalen slang- en leidingsystemen) onderzoek je de haalbaarheid van nieuwe productaanvragen van onze klanten. Is jouw antwoord positief? Dan zorg jij er voor dat het product daadwerkelijk bij ons geproduceerd kan worden. Een echte uitdaging voor iemand die graag multidisciplinair aan de slag gaat met complexe technische uitdagingen!

 

Wat is jouw opdracht?

Op basis van het programma van eisen dat we van onze klant krijgen lever jij telkens maatwerk als het gaat om het begeleiden van een nieuw product naar volumeproductie (New Product Introduction, NPI). Vaak ben je al in een vroeger stadium samen met Sales betrokken bij de eerste gesprekken met de klant, wanneer het product of systeem nog in de conceptfase van de ontwikkeling zit. Je voert (technische) haalbaarheidsstudies uit en betrekt daarna de Process Engineers en Manufacturing Engineers bij het ontwikkelen van het productieplan. Jij zorgt er vervolgens voor dat de geboden oplossing voldoet aan onze technische, kwaliteits- en logistieke eisen.

Je wisselt werken aan technische uitdagingen (projectmatig, 80% van je tijd) af met het oppakken van haalbaarheidsstudies naar nieuwe toepassingen en onderdelen. Als senior ben je het technische geweten van onze afdeling en help je jouw collega’s bij technische vraagstukken.

Tot jouw taken behoren:

Afdeling Customer Coordination

Op jouw afdeling werk je samen met acht collega’s aan uitdagende klantvragen. Er werken nu drie Product Specialisten, één Development Engineer, drie Manufacturing Engineers en vier Order Managers. Ons motto is: “het onmogelijke mogelijk maken op het gebied van Pathfinding Artery Solutions”. Geen klantvraag is ons te gek en we doen er samen alles aan om de klant te verrassen met onze oplossingen voor hun machines. Door ons succes als bedrijf, is het aantal klantvragen snel gegroeid: we hebben jou als Product Specialist hard nodig om aan deze toegenomen vraag te kunnen voldoen!

 

Jouw profiel

Om succesvol te zijn binnen onze organisatie werk je zelfstandig en heb je aan één woord genoeg. Je kunt goed tegen de constante druk van nieuwe projecten en veranderingen. Onze klanten zijn veeleisend: je hebt de drive om iedere dag beter te presteren en nóg betere oplossingen te bedenken voor hun uitdagingen. Je moet stevig in je schoenen staan en duidelijk kunnen aangeven wanneer er te veel werk op je bord ligt. Daarnaast ben je in staat om planmatig te werken: je stelt deadlines en volgt deze strak op. Je denkt projectmatig: elke uitdaging van onze klanten is een nieuw project waar jij vol enthousiasme mee aan de slag gaat.

Je werkt het liefste samen met een team, maar pakt ook graag technisch complexe vraagstukken op. Het spreekt je aan om afwisselend te werken aan projecten en daarnaast te kijken naar nieuwe mogelijkheden en product toepassingen. Je vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij de activiteiten op de werkvloer en de productieprocessen door en door te kennen.

Je herkent jezelf in onderstaand profiel:

Wat bieden wij je?

Je komt bij ons te werken in een hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng: sterker nog, we verwachten zelfs dat jij met goede ideeën komt! We groeien hard en hebben een ijzersterke financiële positie. Onze cultuur is open: we vragen elkaar om hulp en zijn niet bang om iets te veranderen als we er uiteindelijk als bedrijf beter van worden.

We bieden je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden:

Informatie

Wil je nog meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met werken@coredux.com.

 

Sollicitatieprocedure

Spreekt de vacature je aan? Mooi! Stuur dan je cv en korte motivatie naar werken@coredux.com. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons op je sollicitatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken: het eerste gesprek kan ook online plaatsvinden. Je spreekt in je eerste gesprek met de afdelingsmanager en een recruiter, en in het tweede gesprek met een collega van de afdeling en één van onze HR adviseurs. Zijn jullie allemaal positief? Dan volgt er nog een gesprek over de arbeidsvoorwaarden met één van onze HR adviseurs. Staan alle seinen nog steeds op groen? Dan krijg je van ons een aanbod voor het aangaan van een dienstverband bij CoreDux!

 

CoreDux®: Pathfinding Artery Solutions

Alles-in-één originele ontwerpfabrikant (ODM) en systemintegrator voor transport van gas en vloeistof. Met een historie van bijna honderd jaar, maar wel met een echte start up mentaliteit!

Bij CoreDux zijn we continue op zoek naar verbeteringen in ons proces en willen we iedere dag wéér wat beter worden in wat we doen: het ontwikkelen van de ‘slagadersystemen’ (metalen en kunststof slang- en leidingsystemen) van hightech machines die gassen en vloeistoffen als een hartslag door de machines heen leiden. We houden van een uitdaging! Het zet ons zelfs aan om te doen waar we goed in zijn: het onmogelijke uitvinden én realiseren op het gebied van Artery Solutions. Wij noemen dit: Pathfinding.

We doen dit met een hecht en gedreven team, voor klanten in de hightech en healthtech industrie, zoals ASML, Thermo Fisher, Siemens, Philips, GE en Air Liquide. Onze fabriek in Noord-Frankrijk heeft 150 medewerkers en in Tilburg groeien we snel naar 130 medewerkers. Onze toekomst ziet er rooskleurig uit en onze financiële positie is ijzersterk. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?

Heb je een uitvindersmentaliteit? Dan zal je je bij ons helemaal thuis voelen! Want, wij zijn een bedrijf:

Maak je interesse kenbaar

  • Max. file size: 64 MB.
  • Max. file size: 64 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.