Als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en bewaken van het kwaliteitsbeleid, gericht op zowel de processen als de producten van BOA CoreDux . De focus ligt hierbij op het beheer van en controle op de door de lijnorganisatie vastgestelde procedures en kwaliteitsnormeringen. Je vervult een adviserende rol richting het MT, rapporteert direct aan de directeur en geeft leiding aan 1 Quality Assurance Engineer en 3 Quality Control medewerkers.

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van het QMS en je voert audits uit om te checken of de kwaliteitseisen goed worden nageleefd. Je houdt je bezig met het (her –)schrijven van procedures en processen, bewaakt de jaarplanning en neemt deel aan verbeterprocessen. Je borgt de kwaliteit van de geleverde producten van (toe)leveranciers. Bij claimhandling en het daaruit voortvloeiende 8D proces vallen ook onder je takenpakket. Doordat je op de hoogte bent van wijzigingen in relevante wet en regelgeving, is het kwaliteitsbeleid altijd up to date.

Jouw profiel

Over ons

BOA CoreDux is een snelgroeiend en dynamisch bedrijf. Wil je daaraan mee bouwen, spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in het gevraagde profiel? Mail dan je cv en een motivatiebrief naar werken@coredux.com. Voor vragen kun je bellen met de afdeling HR +31 (0)13 535 06 25.

Reageren op deze vacature

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.