Projectmanager High Tech

Voel jij je thuis in een hightech bedrijf, waar je alle ruimte en vrijheid krijgt om jouw werk goed uit voeren? Als Projectmanager bij CoreDux ga je grote projecten leiden voor onze klanten, zoals ASML, Siemens en Wärtsillä. Jij doet er alles aan om de klant gelukkig te maken. Houd jij het hoofd koel bij complexe projecten en leid jij deze tot succes? Dan ligt er een prachtige kans voor je bij ons snelgroeiende bedrijf!

 

Wat is jouw opdracht?

We zijn een bedrijf dat snel groeit en is het mede jouw taak om structuur aan te brengen in deze groei, door het strak leiden van klantprogramma’s door de hele organisatie heen. Je zorgt ervoor dat nieuwe technologieën en producten worden geïntroduceerd en gerealiseerd in onze productie. Daarbij coördineer je alle activiteiten die hierbij horen in nauwe samenwerking met je collega’s van Engineering, Supply Chain Management en Operations.

Het zwaartepunt in deze functie ligt bij het projectmanagement van klantprogramma’s: de ontwikkeling van onderdelen voor hun hightech machines. Als projectmanager trek jij deze programma’s door de organisatie heen en zorg je voor een tevreden klant. Door jouw inzet behalen we onze beoogde marges en leveren we samen een top-performance!

 

Functie

We zien dat de technologische vragen van onze klanten steeds complexer worden. Daardoor worden wij al vroeg in de ontwikkeling van hun machines betrokken in het proces bij de klant. Dit zogeheten early supplier involvement geeft ons de kans om een stempel te drukken op het uiteindelijke ontwerp van het product dat we gaan leveren. Als Projectmanager zit jij in het begin van dit traject al met de klant aan tafel om samen te bepalen wat de beste manier is om een technologische uitdaging op te lossen. Samen met de klant bedenken we het design, soms al voor er een order op tafel ligt. Jij overziet de samenwerking tussen de klant en onze interne Engineering afdeling en zorgt dat de communicatie tussen alle partijen soepel verloopt. Waar de Engineers zich vooral bezighouden met de techniek, houd jij het totaalplaatje scherp in de gaten.

Als Projectmanager neem jij de leiding over het klantprogramma en zorg je voor structurele afstemming tussen de klant enerzijds en onze Engineering- en Productieafdeling anderzijds. Je neemt alle organisatorische en financiële zaken voor je rekening en rapporteert over de voortgang van het project aan de directie.

Tot jouw taken behoren:

 

Jouw profiel

Om succesvol te zijn binnen onze organisatie werk je zelfstandig en kun je goed uit de voeten in een omgeving die constant in ontwikkeling is en snel verandert. Om een goede projectmanager te zijn, heb je een goed gevoel voor onderlinge relaties en weet je de belangen van de klant telkens af te wegen gedurende het hele traject. Je werkt graag in een omgeving die je veel vrijheid geeft en je voelt je thuis in een ongestructureerde omgeving waarin jij de structuur mag aanbrengen. Je werkt graag samen aan projecten in een team en weet mensen op alle niveaus in de organisatie mee te krijgen in jouw enthousiasme.

Jij ziet kansen voor verbetering en neemt zelf het initiatief om hier een succes van te maken. Je bent daadkrachtig en gaat voor succes. Wat dat betreft opereren we als een echte startup en dit moet bij je passen. Deze functie is nieuw en het is aan jou om deze vorm te geven.

Je herkent jezelf in onderstaand profiel:

 

Wat bieden wij je?

Je komt bij ons te werken in een hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng: sterker nog, we verwachten zelfs dat jij met goede ideeën komt! We groeien hard en hebben een ijzersterke financiële positie. Onze cultuur is open: we vragen elkaar om hulp en zijn niet bang om iets te veranderen als we er uiteindelijk als bedrijf beter van worden.

We bieden je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden:

 

Informatie

Wil je nog meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met Hessel van der Valk, onze recruiter. Je kunt hem mailen (hessel.van.der.valk@coredux.com) of bellen (+31 (0)6 11 30 64 06). WhatsApp mag natuurlijk ook!

 

Sollicitatieprocedure

Spreekt de vacature je aan? Mooi! Stuur dan je cv en korte motivatie naar hessel.van.der.valk@coredux.com. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons op je sollicitatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken: het eerste gesprek kan ook online plaatsvinden. Je spreekt in je eerste gesprek met de afdelingsmanager en een recruiter, en in het tweede gesprek met een collega van de afdeling en één van onze HR adviseurs. Zijn jullie allemaal positief? Dan volgt er nog een gesprek over de arbeidsvoorwaarden met één van onze HR adviseurs. Staan alle seinen nog steeds op groen? Dan krijg je van ons een aanbod voor het aangaan van een dienstverband bij CoreDux!

 

CoreDux®: Pathfinding Artery Solutions

Alles-in-één originele ontwerpfabrikant (ODM) en systemintegrator voor transport van gas en vloeistof. Met een historie van bijna honderd jaar, maar wel met een echte start up mentaliteit!

Bij CoreDux zijn we continue op zoek naar verbeteringen in ons proces en willen we iedere dag wéér wat beter worden in wat we doen: het ontwikkelen van de ‘slagadersystemen’ (metalen en kunststof slang- en leidingsystemen) van hightech machines die gassen en vloeistoffen als een hartslag door de machines heen leiden. We houden van een uitdaging! Het zet ons zelfs aan om te doen waar we goed in zijn: het onmogelijke uitvinden én realiseren op het gebied van Artery Solutions. Wij noemen dit: Pathfinding.

We doen dit met een hecht en gedreven team, voor klanten in de hightech en healthtech industrie, zoals ASML, Thermo Fisher, Siemens, Philips, GE en Air Liquide. Onze fabriek in Noord-Frankrijk heeft 150 medewerkers en in Tilburg groeien we snel naar 130 medewerkers. Onze toekomst ziet er rooskleurig uit en onze financiële positie is ijzersterk. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?

Heb je een uitvindersmentaliteit? Dan zal je je bij ons helemaal thuis voelen! Want, wij zijn een bedrijf:

 

Reageer op deze vacature

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.