Wat ga je doen?

De afdeling heeft een centrale plek in de organisatie en als Project Manager heb je een prominente rol om de vraag van de klant te vertalen en uit te rollen binnen de betrokken afdelingen Sales, Engineering, Operations en Supply Chain Management.

Je takenpakket bestaat verder o.a. uit het volgende:

Wat breng je mee?

Je bent accuraat, analytisch, proactief en je hebt goede organisatorische kwaliteiten waarbij je het overzicht weet te behouden. Je toont (adaptief) leiderschap wanneer dit gevraagd wordt, bezit overtuigingskracht en de bovengemiddelde communicatieve vaardigheden om je collega’s mee te nemen in het project. Je geeft het goede voorbeeld, bent doortastend en commercieel ingesteld.

Wat zit er voor jou in?

Je komt te werken in een unieke hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng. De organisatie groeit hard en kent daardoor een ijzersterke financiële positie. De cultuur is open, toegankelijk en er is daadwerkelijk ruimte voor verandering om samen de volgende stap te zitten. Uiteraard is dit verbonden met een aantrekkelijk pakket aan voorwaarden:

Informatie

Wil je nog meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met Yessica Wiersma, onze recruiter. Je kunt haar mailen (yessica.wiersma@coredux.com) of bellen (+31 (0)6 19605470). WhatsApp mag natuurlijk ook!

Sollicitatieprocedure

Spreekt de vacature je aan? Mooi! Stuur dan je cv en korte motivatie naar Yessica. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons op je sollicitatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een aantal gesprekken: het eerste oriënterend gesprek vindt plaats met een recruiter, het vervolg gesprek zal met de afdelingsmanager zijn en eventueel met HR. De gesprekken kunnen eventueel ook online plaatsvinden. Is iedereen positief en overtuigd? Dan volgt er zo snel mogelijk een arbeidsvoorwaardelijk voorstel!

CoreDux®: Pathfinding Artery Solutions

Alles-in-één originele ontwerp fabrikant (ODM) en system-integrator voor transport van gas en vloeistof. Met een historie van bijna honderd jaar, maar wel met een echte start up mentaliteit!

Bij CoreDux zijn we continue op zoek naar verbeteringen in ons proces en willen we iedere dag wéér wat beter worden in wat we doen: het ontwikkelen van de ‘slagadersystemen’ (metalen en kunststof slang- en leidingsystemen) van hightech machines die gassen en vloeistoffen als een hartslag door de machines heen leiden. We houden van een uitdaging! Het zet ons zelfs aan om te doen waar we goed in zijn: het onmogelijke uitvinden én realiseren op het gebied van Artery Solutions. Wij noemen dit: Pathfinding.

We doen dit met een hecht en gedreven team, voor klanten in de hightech en healthtech industrie, zoals ASML, Thermo Fisher, Siemens, Philips, GE en Air Liquide. Onze fabriek in Noord-Frankrijk heeft 130 medewerkers en in Tilburg groeien we snel naar 200 medewerkers. Onze toekomst ziet er rooskleurig uit en onze financiële positie is ijzersterk. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?

Heb je een uitvindersmentaliteit? Dan zal je je bij ons helemaal thuis voelen!