Order Manager

Voel jij je thuis in een hightech bedrijf, waar je alle ruimte en vrijheid krijgt om jouw werk goed uit te voeren? Voor jou als Order Manager staat de tevredenheid van onze klanten op de eerste plaats. Een echte uitdaging voor iemand die houdt van afwisseling en die tot het uiterste gaat om iedere order op tijd af te handelen!

 

Wat is jouw opdracht?

Als Order Manager ben je verantwoordelijk voor het juist informeren van de klant over de voortgang van hun bestelling en voor de administratieve afhandeling van de bestellingen van onze klanten in ons ERP systeem (SAP). Bij wijzigingen of aanvullende verzoeken van de klant ben jij het eerste aanspreekpunt en zorg je voor een snelle en juiste afhandeling hiervan binnen ons bedrijf. Het kan dan gaan om technische vragen, het uitsturen van offertes, het bevestigen van orders en het coördineren van klachten en reparaties. Je voorziet problemen en risico’s en weet de juiste acties in te zetten die je nauwgezet coördineert. Hierbij overzie je het gehele traject in de keten en je zoekt intern steeds de juiste mensen op. Je houdt de touwtjes strak in handen als het gaat om de communicatie richting de klant.

 

Tot jouw taken behoren verder:

Afdeling Customer Coordination

Op jouw afdeling werk je samen met acht collega’s aan uitdagende klantvragen. Er werken nu drie andere Order Managers, twee Manufacturing Engineers en drie Product Specialisten. Ons motto is: “het onmogelijke mogelijk maken op het gebied van Pathfinding Artery Solutions”. Geen klantvraag is ons te gek en we doen er samen alles aan om de klant te verrassen met onze oplossingen voor hun machines. Door ons succes als bedrijf, is het aantal orders en klantvragen snel gegroeid: we hebben jou als Order Manager hard nodig om aan deze toegenomen vraag te kunnen voldoen!

 

Jouw profiel

Om succesvol te zijn binnen onze organisatie werk je zelfstandig en heb je aan één woord genoeg. Je kunt goed tegen de constante druk van nieuwe orders en wijzigingen daarop of extra klantverzoeken. Onze klanten zijn veeleisend: je hebt de drive om iedere dag beter te presteren en alles op alles te zetten om hun vragen te beantwoorden. Daarnaast ben je in staat om planmatig te werken: je stelt deadlines en volgt deze strak op. Je kunt het overzicht goed behouden, neemt eigenaarschap, werkt nauwkeurig, bent doortastend en oplossingsgericht. Ook schriftelijk en mondeling communiceren met de klant én met je collega’s gaat je gemakkelijk af.

 

Je herkent jezelf in onderstaand profiel:

Wat bieden wij je?

Je komt bij ons te werken in een hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng: sterker nog, we verwachten zelfs dat jij met goede ideeën komt! We groeien hard en hebben een ijzersterke financiële positie. Onze cultuur is open: we vragen elkaar om hulp en zijn niet bang om iets te veranderen als we er uiteindelijk als bedrijf beter van worden.

We bieden je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden:


Informatie

Wil je nog meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met Hessel van der Valk, onze recruiter. Je kunt haar mailen (hessel.van.der.valk@coredux.com) of bellen (+31 (0)6 11 306 406). WhatsApp mag natuurlijk ook!

 

Sollicitatieprocedure

Spreekt de vacature je aan? Mooi! Stuur dan je cv en korte motivatie naar hessel.van.der.valk@coredux.com. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons op je sollicitatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken: het eerste gesprek kan ook online plaatsvinden. Je spreekt in je eerste gesprek met de afdelingsmanager en een recruiter, en in het tweede gesprek met een collega van de afdeling en één van onze HR adviseurs. Zijn jullie allemaal positief? Dan volgt er nog een gesprek over de arbeidsvoorwaarden met één van onze HR adviseurs. Staan alle seinen nog steeds op groen? Dan krijg je van ons een aanbod voor het aangaan van een dienstverband bij BOA CoreDux!

 

BOA CoreDux®: Pathfinding Artery Solutions

Alles-in-één originele ontwerpfabrikant (ODM) en systemintegrator voor transport van gas en vloeistof. Met een historie van bijna honderd jaar, maar wel met een echte start up mentaliteit!

Bij BOA CoreDux zijn we continue op zoek naar verbeteringen in ons proces en willen we iedere dag wéér wat beter worden in wat we doen: het ontwikkelen van de ‘slagadersystemen’ (metalen en kunststof slang- en leidingsystemen) van hightech machines die gassen en vloeistoffen als een hartslag door de machines heen leiden. We houden van een uitdaging! Het zet ons zelfs aan om te doen waar we goed in zijn: het onmogelijke uitvinden én realiseren op het gebied van Artery Solutions. Wij noemen dit: Pathfinding.

We doen dit met een hecht en gedreven team, voor klanten in de hightech en healthtech industrie, zoals ASML, Thermo Fisher, Siemens, Philips, GE en Air Liquide. Onze fabriek in Noord-Frankrijk heeft 150 medewerkers en in Tilburg groeien we snel naar 130 medewerkers. Onze toekomst ziet er rooskleurig uit en onze financiële positie is ijzersterk. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?

Heb je een uitvindersmentaliteit? Dan zal je je bij ons helemaal thuis voelen! Want, wij zijn een bedrijf:

Reageer op deze vacature

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.