Als een vis in het water …

Voel jij je thuis in een hightech omgeving, waar je ruimte en vrijheid krijgt om jouw werk goed uit voeren? Wij zijn doorlopend op zoek naar slimme, enthousiaste en leergierige medewerkers. Kijk eens op onze careers-pagina of er op dit moment een vacature is die aansluit bij jouw wensen. Als ons bedrijf je sowieso interessant lijkt en je wil om ons in gesprek raken, vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in en we contacteren je direct!

Wie is CoreDux en wat doen we?

CoreDux is een alles-in-één originele ontwerp fabrikant (ODM) en ‘System Integrator’ voor transport van gas en vloeistof. Met een rijke geschiedenis van bijna honderd jaar, maar wel met een echte start-up mentaliteit!

Bij CoreDux zijn we continue op zoek naar verbeteringen in ons proces en willen we iedere dag wéér wat beter worden in wat we doen: het ontwikkelen van de ‘slagadersystemen’ (metalen en kunststof slang- en leidingsystemen) van hightech machines die gassen en vloeistoffen als een hartslag door de machines heen leiden. We houden van een uitdaging! Het zet ons zelfs aan om te doen waar we goed in zijn: het onmogelijke uitvinden én realiseren op het gebied van Artery Solutions. Wij noemen dit: Pathfinding.

We doen dit met een hecht en gedreven team, voor klanten in de high tech en health tech industrie, zoals ASML, Thermo Fisher, Siemens, Philips, GE en Air Liquide. Onze fabriek in Noord-Frankrijk heeft 150 medewerkers en in Tilburg werken momenteel zo’n 160 mensen. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en daarom zijn we altijd geïnteresseerd om met nieuwe knappe koppen in gesprek te gaan om de juiste talenten aan ons te binden.

Jouw profiel

Een open sollicitatie kan binnen CoreDux op veel verschillende type banen van toepassing zijn. Zo hebben wij een productie-afdeling waar we doorlopend op zoek zijn naar hands-on medewerkers. Tevens groeit ook de behoefte aan gekwalificeerde professionals voor bijvoorbeeld de afdelingen zoals sales, finance, procurement en engineering (Design, Manufacturing, Process etc.). Vraag ons dus zeker naar de mogelijkheden en laat dan alsjeblieft ook direct een korte motivatie achter wat je interesseert om bij CoreDux te werken en in wat voor soort functie je jezelf ziet werken. Dat kan je doen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Let op: je sollicitatie komt alleen in onze mailbox terecht als er zowel een motivatie als een cv bij zit.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Je komt bij ons te werken in een hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng. We zijn een innovatief bedrijf en waarderen dan ook disruptieve ideeën en ontwikkelingen. Sterker nog, voor een nieuwe collega is een vereiste dat je bijdraagt aan de innovatieve ontwikkeling van CoreDux. We groeien hard, waardoor doorlopend nieuwe uitdagingen en mogelijkheden ontstaan. Deze mogelijkheden worden ondersteund door een ijzersterke financiële positie. Onze bedrijfscultuur is open en transparant: we vragen elkaar om hulp, zijn niet bang om iets te veranderen en ondersteunen elkaar om onze doelen te bereiken. Alles is er op gericht om uiteindelijk als bedrijf er beter van worden.

We bieden je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden:

Next step

Hebben we je geënthousiasmeerd en sta je te popelen om met ons in gesprek te komen? Zie jij jezelf helemaal bij een bedrijf passen?

Dan kunnen wij niet wachten om met jou in gesprek te gaan! 

Maak je interesse kenbaar

  • Max. file size: 64 MB.
  • Max. file size: 64 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.