Onderhoudsmonteur Elektrotechniek

Wil je graag werken in de productie van een hightech bedrijf, waar je alle ruimte en vrijheid krijgt om jouw werk goed uit voeren? Als onderhoudsmonteur werk je in een team aan het onderhoud en de reparatie van ons machinepark en gebouw. Jouw hart gaat sneller kloppen van het onderhouden en repareren van verschillende machines: van lasapparatuur tot cleanroom installaties. Is het voorkomen en verhelpen van storingen echt jouw ding en wil je op één locatie aan het werk? En vind je het leuk om samen met het nieuwe team het onderhoud op een hoger niveau te brengen? Sluit je dan aan bij ons snel groeiende bedrijf in een snelgroeiende hightech markt.

 

Wat is jouw opdracht?

Als onderhoudsmonteur zorg jij ervoor dat ons productieproces zo min mogelijk verstoord wordt. Je stelt snelle diagnoses bij storingen in onze apparatuur en installaties. Je lost problemen op en voert reparaties uit zodat we snel weer verder kunnen met produceren (ongeveer 70% van je tijd). Ook ga je aan de slag met het preventieve onderhoud (ongeveer 30% van je tijd). Hierbij werk je samen met je collega onderhoudsmonteur (specialisatie mechanisch) en onze leveranciers. Je snapt dat de primaire taak van de Technische Dienst niet het oplossen, maar het voorkomen van storingen is: liever brandjes voorkomen, dan blussen!

Tot jouw taken behoren:

Afdeling Process Engineering

Met tien collega’s werk je samen om de best mogelijke productie te realiseren. Ieder heeft een eigen aandachtsgebied in ons productieproces, maar we werken nauw samen in het streven naar continu verbeteren. Ons doel is om de groeiende vraag van onze klanten om te zetten in een lean and clean productieproces. Onze productiehal en indeling zijn dan ook constant in beweging. Wat vandaag goed werkt, is morgen misschien wel niet meer toereikend om onze klanten te kunnen bedienen.

 

Jouw profiel

Om succesvol te zijn binnen onze organisatie werk je zelfstandig en gestructureerd. Je bent nauwkeurig in je werk en bent resultaatgericht: alles wat je doet, zorgt voor de continuïteit van ons productieproces. Je denkt graag na over hoe het onderhoud beter uitgevoerd kan worden en deelt je ideeën makkelijk met anderen.

We zien graag de volgende eigenschappen bij jou terug:

Wat bieden wij je?

Je komt bij ons te werken in een hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng: sterker nog, we verwachten zelfs dat jij met goede ideeën komt! We groeien hard en hebben een ijzersterke financiële positie. Onze cultuur is open: we vragen elkaar om hulp en zijn niet bang om iets te veranderen als we er uiteindelijk als bedrijf beter van worden.

We bieden je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden:

Informatie

Wil je nog meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met Hessel van der Valk, onze recruiter. Je kunt haar mailen (hessel.van.der.valk@coredux.com) of bellen (+31 (0)6 11 306 406). WhatsApp mag natuurlijk ook!

 

Sollicitatieprocedure

Spreekt de vacature je aan? Mooi! Stuur dan je cv en korte motivatie naar hessel.van.der.valk@coredux.com. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons op je sollicitatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken: het eerste gesprek kan ook online plaatsvinden. Je spreekt in je eerste gesprek met de afdelingsmanager en een recruiter, en in het tweede gesprek met een collega van de afdeling en één van onze HR adviseurs. Zijn jullie allemaal positief? Dan volgt er nog een gesprek over de arbeidsvoorwaarden met één van onze HR adviseurs. Staan alle seinen nog steeds op groen? Dan krijg je van ons een aanbod voor het aangaan van een dienstverband bij BOA CoreDux!

 

BOA CoreDux®: Pathfinding Artery Solutions

Alles-in-één originele ontwerpfabrikant (ODM) en systemintegrator voor transport van gas en vloeistof. Met een historie van bijna honderd jaar, maar wel met een echte start up mentaliteit!

Bij BOA CoreDux zijn we continue op zoek naar verbeteringen in ons proces en willen we iedere dag wéér wat beter worden in wat we doen: het ontwikkelen van de ‘slagadersystemen’ (metalen en kunststof slang- en leidingsystemen) van hightech machines die gassen en vloeistoffen als een hartslag door de machines heen leiden. We houden van een uitdaging! Het zet ons zelfs aan om te doen waar we goed in zijn: het onmogelijke uitvinden én realiseren op het gebied van Artery Solutions. Wij noemen dit: Pathfinding.

We doen dit met een hecht en gedreven team, voor klanten in de hightech en healthtech industrie, zoals ASML, Thermo Fisher, Siemens, Philips, GE en Air Liquide. Onze fabriek in Noord-Frankrijk heeft 150 medewerkers en in Tilburg groeien we snel naar 130 medewerkers. Onze toekomst ziet er rooskleurig uit en onze financiële positie is ijzersterk. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?

Heb je een uitvindersmentaliteit? Dan zal je je bij ons helemaal thuis voelen! Want, wij zijn een bedrijf:

Reageer op deze vacature

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.