Wat ga je doen?

Je gaat als magazijnmedewerker werken in een fijne schone omgeving waar je zendingen in ontvangst zult nemen, deze uitpakt en binnen boekt. Daarnaast zul je goederen uit het magazijn picken en af en toe facilitaire werkzaamheden verrichten.

Indien je meer ervaring hebt, zul je door kunnen groeien naar een functie als allround magazijnmedewerker waarbij je op een gevorderd niveau magazijnwerkzaamheden zult verrichten en daarnaast zorg draagt voor externe validaties en verzendingen.

Ook doorgroeien naar een functie als magazijnspecialist behoort tot de mogelijkheden. Hier zul je naast op gevorderd niveau magazijnwerkzaamheden verrichten ook de uitvallijsten verwerken, maar ben je ook in staat om onvoorziene problemen op te lossen eventueel in samenwerking met andere afdelingen. Coördinatie van de dagdagelijkse operationele werkzaamheden kunnen dan tot je takenpakket gaan behoren.

Wat breng je mee?

Wat zit er in voor jou?

Je komt bij ons te werken in een hightech omgeving waar veel ruimte is voor jouw inbreng: sterker nog, we verwachten zelfs dat jij met goede ideeën komt! We groeien hard en hebben een ijzersterke financiële positie. Onze cultuur is open: we vragen elkaar om hulp en zijn niet bang om iets te veranderen als we er uiteindelijk als bedrijf beter van worden.

We bieden je een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden:

Informatie

Wil je nog meer weten over deze vacature? Neem dan even contact op met een van onze recruiters Evelien Vioen (06-24984147) of Maud Santegoets (06-52432575). Je kunt beiden ook bereiken via mail maud.santegoets@coredux.com, maar WhatsApp mag natuurlijk ook!

Sollicitatieprocedure

CoreDux® is een snel groeiend en dynamisch bedrijf. Wil je daaraan mee bouwen, spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in het gevraagde profiel? Mooi! Stuur dan je CV en korte motivatie naar maud.santegoets@coredux.com. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons op je sollicitatie.

CoreDux®: Pathfinding Artery Solutions

Alles-in-één originele ontwerp fabrikant (ODM) en system-integrator voor transport van gas en vloeistof. Met een historie van bijna honderd jaar, maar wel met een echte start up mentaliteit!

Bij CoreDux zijn we continue op zoek naar verbeteringen in ons proces en willen we iedere dag wéér wat beter worden in wat we doen: het ontwikkelen van de ‘slagadersystemen’ (metalen en kunststof slang- en leidingsystemen) van hightech machines die gassen en vloeistoffen als een hartslag door de machines heen leiden. We houden van een uitdaging! Het zet ons zelfs aan om te doen waar we goed in zijn: het onmogelijke uitvinden én realiseren op het gebied van Artery Solutions. Wij noemen dit: Pathfinding.

We doen dit met een hecht en gedreven team, voor klanten in de hightech en healthtech industrie, zoals ASML, Thermo Fisher, Siemens, Philips, GE en Air Liquide. Onze fabriek in Noord-Frankrijk heeft 130 medewerkers en in Tilburg groeien we snel naar 160 medewerkers. Onze toekomst ziet er rooskleurig uit en onze financiële positie is ijzersterk. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?

Heb je een uitvindersmentaliteit? Dan zal je je bij ons helemaal thuis voelen! 

Wil je meer weten over CoreDux, klik hier voor testimonials, verhalen van collega’s en de historie van het bedrijf.

Maak je interesse kenbaar

  • Max. file size: 64 MB.
  • Max. file size: 64 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.